Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Arad. O persoană a murit și alte două sunt grav rănite, după ce două mașini s-au izbit puternic

Tragedie în Arad. O persoană a murit și alte două sunt grav rănite, după ce două mașini s-au izbit puternic

Tragedie în Arad. O persoană a murit și alte două sunt grav rănite, după ce două mașini s-au izbit puternic
17 Feb 2019   •   15:52

Un bărbat a decedat, iar alte două persoane au fost grav rănite, duminică după-amiază, pe DN 79A, în judeţul Arad, după ce două autoturisme s-au ciocnit, una dintre victime fiind inconştientă şi preluată cu elicopterul SMURD

Accidentul a avut loc între localităţile arădene Bârsa şi Buteni, pe DN 79A. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru AGERPRES că trei persoane se aflau în cele două autoturisme. 

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, George Pleşca, a precizat că unul dintre şoferi a decedat, iar o femeie - pasageră în maşina acestuia - este în stare de inconştienţă. Cei doi fuseseră încarceraţi şi scoşi din autoturism de către pompieri. 

A treia victimă, tot un bărbat, care conducea celălalt autoturism care venea din sens opus, este în stare gravă şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, cu multiple leziuni interne şi externe, dar în stare de conştienţă. 

Traficul în zonă a fost complet blocat, urmând ca circulaţia pe DN 79 A între Sebiş şi Ineu să se reia în condiţii normale în jurul orei 16,00. 

Poliţiştii urmează să stabilească în ce condiţii a avut loc coliziunea dintre cele două vehicule.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: SMURD masini morti Arad accident
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close