Antena 3 CNN Actualitate Tragedie în Hunedoara: S-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei de matematică (VIDEO)

Tragedie în Hunedoara: S-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei de matematică (VIDEO)

Tragedie în Hunedoara: S-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei de matematică (VIDEO)
Sursa foto: adolescenta
10 Ian 2010   •   21:16

Poveste de dragroste cu final tragic, într-o localitate din Hunedoara. O adolescentă, elevă în clasa a zecea, a decis să-şi puna capat vietii. Era îndragostita de profesorul de matematica şi făcuse o obsesie pentru el.

?Din cauza lui Alin, am facut asta. El va da toate explicaţiile? a scris tânara în biletul de adio. Ea ştia că relaţia cu dascălul nu avea nicio şansă, aşa că a hotarât sa moara spânzurată în padure.

Părinţii nu au înţeles de ce copila lor a facut asta pâna când nu i-au gasit jurnalul. Scrierile fetei au legatură cu profesorul de matematică.

Familia ştia ca adolescenta avea o relaţie mai apropiata cu profesorul. Fata le povestea, de exemplu, părinţilor că dascalul bea mult şi ar fi avut nevoie să mearga la dezalcoolizare.

Grija excesiva pentru profesor era cunoscută şi de prietenii tinerei. La fel era şi intenţia ei de a se sinucide. Din păcate, nimeni nu a luat-o în serios.

Alin, profesorul de matematică, nu a fost găsit. Colegii şi profesorii fetei sunt şocaţi de dispariţia violentă a tinerei. Poliţia anchetează cazul pentru a stabili dacă profesorul a avut sau nu vreo implicare în decizia fetei de a se sinucide.

Profesorii de matematică ai liceului din Brad par să fie urmăriţi de un blestem. Lorena s-a sinucis din dragoste pentru profesorul ei, iar anul trecut o elevă si-a filmat profesorul de matematică în timp ce îi facea avansuri.



Observator

×
Subiecte în articol: profesor Hunedoara
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close