Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu anunţ-bombă: ar putea candida la Primăria Capitalei

Traian Băsescu anunţ-bombă: ar putea candida la Primăria Capitalei

Traian Băsescu anunţ-bombă: ar putea candida la Primăria Capitalei
01 Oct 2015   •   14:07

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, referitor la posibilitatea unei candidaturi la Primăria Capitalei, că nu spune "nici nu, nici da", el arătând că nu crede că cineva care a fost şef de stat mai intră într-o competiţie locală, dar în politică "de multe ori trebuie să faci ce trebuie".

Întrebat, într-un interviu la Adevărul Live, dacă PMP - partid în care Traian Băsescu a anunţat că se va înscrie până în 10 octombrie - va avea un candidat pentru Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns că în mod cert formaţiunea va avea candidat, însă problema este să se găsească unul "cu şanse".

Chestionat asupra posibilităţii ca el să se înscrie într-o astfel de competiţie, Băsescu nu a dat un răspuns tranşant.
"Nu spun nici nu, nici da. (...) Abia construim un partid, vedem pe urmă", a spus el.
Traian Băsescu a fost solicitat să precizeze dacă i s-ar părea o soluţie bună ca, după ce a fost preşedinte 10 ani, să candideze din nou la Primărie.

"Nu. Dacă vreţi să fiu foarte sincer, nu mi se pare că cineva care a fost preşedintele României mai intră într-o competiţie locală. Însă mai este un mare adevăr: în politică nu faci întodeauna ce vrei, de multe ori trebuie să faci ce trebuie. Vedem", a răspuns el.

La observaţia că, potrivit analiştilor, o eventuală candidatură a sa ar ajuta PMP, inclusiv în perspectiva alegerilor generale, Băsescu a spus: "Aşa este, ar valorifica măcar ce pot eu aduce ca electorat, dar e cale lungă până acolo".

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close