Traian Băsescu, atac la campania promovată de Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu: ”N-am văzut ceva mai josnic”

07 Noi 2016   •   10:59
Traian Băsescu, atac la campania promovată de Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu: ”N-am văzut ceva mai josnic” Foto: Facebook

Traian Băsescu iese din nou la atac și îi atacă pe Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, pentru campania promovată împotriva ONG-urilor finanțate de George Soros.

”Tornada anti ONG-uri. Mizeria din politică este deliberat întinsă de aşa numiţi patrioţi, peste ONG-urile care au avut contribuţii importante la evoluţia democraţiei în România.
Asupra ONG-urilor s-a declanşat o adevărată tornadă propagandistică susţinută de parlamentari versaţi precum domnii Deaconu, Ghiţă şi Savu, liderii unui partid care speră să intre în parlament cu mesajul mincinos precum că ONG-urile finanţate de Soroş trădează, dezmembrează şi vând ţara. N-am văzut ceva mai josnic, având în vedere că în mare parte aceste ONG-uri au fost şi sunt implicate în consolidarea societăţii civile şi a democraţiei româneşti, încă insuficient consolidate”, a scris fostul șef al statului pe pagina sa de Facebook.

x close