Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, dezvăluiri șocante despre dosarul privind lacul Belina: „Procurorii DNA au greșit încadrarea”

Traian Băsescu, dezvăluiri șocante despre dosarul privind lacul Belina: „Procurorii DNA au greșit încadrarea”

Traian Băsescu, dezvăluiri șocante despre dosarul privind lacul Belina: „Procurorii DNA au greșit încadrarea”
Sursa foto: FOTO: Agerpres
26 Sep 2017   •   14:01

Invitat la un post de știri, fostul președinte Traian Băsescu se dezlănțuie și susține că în dosarul „Lacul Belina” procurorii DNA au greșit încadrarea faptelor, aici fiind vorba, nu de abuz în serviciu, ci de trafic de influență.

Totodată, Traian Băsescu a criticat dur activitatea acestora și pune la îndoială profesionalismul lor. 

 „După părerea mea, lipsa de profesionalism a DNA-ului se mai dovedește o dată. (...) În mod greșit și neprofesionist, în opinia mea, încadrează această întâmplare la abuz în serviciu. Oamenii ăștia nici acum nu au înțeles că au trimis în judecată mii de oameni cu o acuzație nefondată de abuz în serviciu.(...)Încadrarea pe care au făcut-o domnii procurori de la DNA îi arată neprofesioniști. Aici este de influență. (...) Oricât de drag mi-ar fi să atac miniștrii PSD, nu pot să mint. Acesta este un act administrativ care încalcă legea. Soluția pentru el este să fie atacat în contencios administrativ. Nu e în zona penală, e de contencios administrativ. Se modifică o lege organică prin HG. Orice instanță ar declara HG nulă”, a declarat Traian Băsescu.

 

×
Subiecte în articol: dosar procurori DNA
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close