Antena 3 CNN Actualitate Tramvai răsturnat la Londra: Ce au descoperit anchetatorii după tragedia soldată cu șapte morți și peste 50 de răniți

Tramvai răsturnat la Londra: Ce au descoperit anchetatorii după tragedia soldată cu șapte morți și peste 50 de răniți

Tramvai răsturnat la Londra: Ce au descoperit anchetatorii după tragedia soldată cu șapte morți și peste 50 de răniți
Sursa foto: Foto: Agerpres/Ap
17 Noi 2016   •   13:47

Tramvai răsturnat la Londra. Tramvaiul care a deraiat în Croydon, o suburbie din sudul Londrei, cauzând șapte decese și peste 50 de răniți, călătorea cu o viteză de trei ori mai mare decât limita admisă, atunci când s-a produs nenorocirea, arată un raport al anchetatorilor.

Potrivit raportului, citat de Daily Mail, tramvaiul a intrat într-o curbă cu viteză prea mare, ceea ce a făcut ca mijlocul de transport să sară de pe șine să se răstoarne de câteva ori.

Imediat după accident, vatmanul a fost reținut și încarcerat sub acuzația de ”omor prin imprudență”. Ulterior, el a fost eliberat după ce avocații au arătat în instanță că acestuia i s-ar fi făcut rău în momentul producerii accidentului.

Din nefericire, însă, anchetatorii nu vor afla curând ce s-a întâmplat în cabina vatmanului, și asta pentru că nicio cameră din mijlocul de transport nu funcționa.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close