Antena 3 CNN Actualitate Transmisiune specială din infernul de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti

Transmisiune specială din infernul de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti

Ambulaţele formează cozi în faţa spitalelor, în timp ce medicii se văd obligaţi să acorde îngrijiri medicale pacienţilor pe holuri şi în diverse spatii improvizate. La Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploiești, spre exemplu, numărul bolnavilor internaţi este dublu față de capacitatea spitalului. Din păcate, la fel de aglomerată este şi morga.

Transmisiune specială din infernul de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploieşti
de Andreea Cigolea    |    22 Oct 2021   •   11:15

Andreea Cigolea vă prezintă situaţia dramatică de la Unitatea de Primiri Urgențe din Ploiești, un loc ce care redă proporția dezastrului generat de valul 4 al pandemiei.

"Dacă la Bucureşti ambulantele aşteaptă la coadă pentru a aduce pacienţi bolnavi de COVID în Unităţile de Primiri Urgenţe, aici la Spitalul Judeţean din Ploieşti, maşinile mortuare aşteaptă la coadă pentru a ridica morții de COVID.

În acest moment avem până la 10 maşini care aşteaptă să ridice trupurile neînsuflețite de COVID. Deşi este soare afară, atmosfera este sumbră. Poate mulţi dintre dumneavoastră vă faceţi planuri pentru a petrece weekendul cu familia.

Rudele îndoliate care şi-au pierdut apropiaţii din cauza acestui virus se gândesc acum, că nu vor mai petrece niciun weekend împreună cu cei dragi.

Vă reamintesc, în România avem peste 43 de mii de decese de COVID. Decedații de aici de la Spitalul Judeţean din Ploieşti sunt depozitate în nişte containere, pentru că trebuie să fie separate de celelalte decese, contanere în care acum încap aproximativ 90 de decese.

Aveţi grijă de voi. Aceasta simplă răceală face ravagii", a transmis Andreea Cigolea, reporter Antena 3.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.410 noi cazuri de coronavirus.

×
Subiecte în articol: spital COVID-19
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close