Antena 3 CNN Actualitate Trei algerieni şi un tunisian au fugit din Centrul pentru refugiaţi din localitatea arădeană Horia

Trei algerieni şi un tunisian au fugit din Centrul pentru refugiaţi din localitatea arădeană Horia

Trei algerieni şi un tunisian au fugit din Centrul pentru refugiaţi din localitatea arădeană Horia
Sursa foto: Foto:mytex.ro
09 Mai 2012   •   10:52

Patru cetăţeni străini aflaţi în Centrul pentru cazarea străinilor luaţi în custodie publică din localitatea arădeană Horia au fugit, miercuri dimineaţă, informează Mediafax.
   
Potrivit unor surse din cadrul centrului, este vorba despre trei algerieni şi un tunisian care au ieşit pe o fereastră a centrului şi apoi au sărit gardul, fugind pe un câmp de la marginea localităţii Horia.
   
Pentru găsirea acestora au fost formate echipe de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi angajaţi ai Oficiului pentru Imigrări.
   
Purtătorul de cuvânt al Oficiului Român pentru Imigrări, Cristina Ilie, a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 6.00.
   
Unul dintre cei patru străini evadaţi se afla în centrul de la Horia din octombrie 2011, iar ceilalţi trei de la începutul acestui an.
   
În Centrul de cazare a străinilor luaţi în custodie publică Arad sunt deţinuţi aproximativ 50 de refugiaţi, majoritatea din Algeria, Tunisia şi Maroc, iar instituţia are 23 de angajaţi.



×
Subiecte în articol: Arad Tunisia maroc Algeria
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close