Antena 3 CNN Actualitate Trei deţinuţi au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Bucureşti. Unul dintre ei a fost prins (VIDEO)

Trei deţinuţi au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Bucureşti. Unul dintre ei a fost prins (VIDEO)

Trei deţinuţi au evadat de la Secţia 9 Poliţie din Bucureşti. Unul dintre ei a fost prins (VIDEO)
Sursa foto: Detinuti
15 Noi 2009   •   13:57
UPDATE: Unul dintre bărbaţii evadaţi a fost prins la Dor Mărunt, judeţul Călăraşi.

Costel Ion Pătru are 20 de ani şi, cel mai probabil, acesta încerca să ajungă acasă.

Tânărul a fost prins într-un tren care circula pe ruta Bucureşti-Lehliu.

Ceilalţi doi fugari, de 19 şi 35 de ani, sunt căutaţi în continuare.

Poliţiştii au anunţat că oferă recompensă pentru cei care dau informaţii ce ar putea duce la prinderea evadaţilor.







Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani au evadat, în jurul prânzului, de la Secţia 9 Poliţie din Capitală. Cei trei erau arestaţi preventiv pentru infracţiuni de furt din locuinţe şi autoturisme. Ei au rupt grilajul de la curtea de plimbare şi au reuşit să evadeze.

Este vorba despre Pătru Costel Ion, în vârstă de 20 de ani, din Călăraşi; Vasile Tudor Mircea, 35 de ani, din Bucureşti şi Mihai Spiridon, 19 ani, din Bucureşti. Pentru prinderea fugarilor au fost alarmate toate unittăţile Ministerului de Interne. Cei trei evadaţi au fost daţi în consemn la toate frontierele terestre, maritime şi aeriene, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

La Secţia 9 de poliţie din Bucureşti, de unde au evadat cei trei deţinuţi, s-a deplasat o echipă de cercetare, coordonată de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române. De asemenea, a fost sesizat Parchetul, din dispoziţia secretarului de stat în Ministerul de Interne, Valentin Fătuloiu. Agenţii care se aflau în serviciu în momentul evadării vor fi cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu.

"Orice persoană care oferă informaţii care ajută la prinderea celor trei va fi recompensată", a adăugat Christian Ciocan.



Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close