Antena 3 CNN Actualitate Trei falşi poliţişti au şantajat un om de afaceri israelian

Trei falşi poliţişti au şantajat un om de afaceri israelian

Trei falşi poliţişti au şantajat un om de afaceri israelian
06 Noi 2008   •   20:45

Trei falşi poliţişti au sechestrat, ameninţat şi şantajat un om de afaceri israelian, stabilit în Capitală. Escrocii l-au "uşurat" de un teren, o maşină şi peste 20.000 de euro. Până la urmă, cei trei au ajuns pe mâinile adevăraţilor poliţişti.
Primul care a căzut a fost chiar capul reţelei. Îşi spunea "colonelul Vătafu". Mihai Pitulescu, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei a declarat:"S-au efectuat trei percheziţii, fiind reţinuţi trei dintre autori. Mai sunt si alte persoane, deocamdată facem cercetări în vederea identificarii acestora."
Percheziţiile au ajutat poliţia să pună cap la cap o poveste halucinantă în care trei indivizi s-au jucat de-a poliţiştii. Povestea a început când cei trei au pus la cale o înscenare ca-n filme. Victima, un cetăţean israelian.
Israelianul a declarat:"M-a pus pe capotă şi mi-a făcut verificare la corp." Deşi se ştia nevinovat, omul de afaceri s-a speriat şi fără să vrea le-a făcut jocul. Pentru că nu avea atâţia bani, le-a cedat un teren în judeţul Dâmboviţa şi maşina. Apoi s-a dus la poliţie. Adevărata poliţie. Cei trei au fost reţinuţi, însă doar unul a primit mandat de arestare.
Observator

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close