Antena 3 CNN Actualitate Trei restaurante cunoscute din staţiunea Mamaia, închise de inspectorii ANPC

Trei restaurante cunoscute din staţiunea Mamaia, închise de inspectorii ANPC

Trei restaurante cunoscute din staţiunea Mamaia, închise de inspectorii ANPC
21 Aug 2016   •   09:54

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din staţiunea Mamaia, ca urmare a identificării mai multor deficienţe, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al ANPC, în cadrul acţiunilor de verificare întreprinse sâmbătă în staţiunea Mamaia, a fost dispusă oprirea temporară a activităţii teraselor-restaurant Hora, Cleopatra şi a restaurantului La Steaguri, până la remedierea deficienţelor constatate.

"În urma verificărilor au fost descoperite alimente fără elemente de identificare şi caracterizare, fără data durabilităţii minimale sau de consum şi fără a se putea stabili modul de păstrare/depozitare recomandat sau datele de identificare ale acestuia. De asemenea, au fost descoperite minusuri de până la 10% din cantitatea indicată pe porţie, lipsa indicaţiilor privind cantităţile nete/porţie din meniu, alimente depozitate la temperatura mediului ambiant de peste 30 grade C şi terase-restaurant fără autorizaţie de funcţionare valabilă", precizează ANPC prin comunicatul de presă.

×
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close