Antena 3 CNN Actualitate Trei şoferi de TIR, blocaţi de vineri pe un drum din judeţul Brăila

Trei şoferi de TIR, blocaţi de vineri pe un drum din judeţul Brăila

Trei şoferi de TIR, blocaţi de vineri pe un drum din judeţul Brăila
Sursa foto: Zapada
20 Dec 2009   •   11:07

Trei TIR-uri sunt blocate, încă de vineri, în judeţul Brăila, fără ca nimeni să intervină. Şoferii spun că nu au primit niciun ajutor, deşi au anunţat la Prefectură şi la serviciul 112. De asemenea, duminică dimineaţă, salvamontiştii au reluat căutările celor doi meteorologi dispăruţi în munţii Banatului. Vremea rea a creat probleme şi în Caraş -Severin, unde zece persoane au ajuns la spital după ce au stat ore bune blocate în trafic la temperaturi extrem de scăzute.

Cei doi meteorologi daţi dispăruţi plecaseră spre staţia meteo Cuntu, aflată pe muntele Ţarcu, sâmbătă, în jurul orei 15.00. Au fost prinşi de viscol, iar de atunci nu se mai ştie nimic despre ei. Salvamontiştii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale celor doi.

În Caraş-Severin, zeci de oameni au rămas blocaţi în trafic ore în şir. Maşinile în care se aflau aceştia nu au mai putut înainta din cauza vântului foarte puternic, care aducea zăpada pe şosea. Utilajele de deszăpezire au ajuns cu greu la sinistraţi. Au fost aduşi pe rând, la cea mai apropiată localitate aflată în zonă. 10 oameni au primit îngrijiri medicale pentru hipotermie moderată.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close