Antena 3 CNN Actualitate Trei vrăjitoare au purificat Parlamentul de flacăra violet (VIDEO)

Trei vrăjitoare au purificat Parlamentul de flacăra violet (VIDEO)

Trei vrăjitoare au purificat Parlamentul de flacăra violet (VIDEO)
Sursa foto: Palatul Parlamentului
14 Feb 2010   •   14:26

Vrăjitoarele vin să vindece Parlamentul. Trei vrăjitoare din Buftea şi Bucureşti vor merge în casa aleşilor, unde vor stropi cu apă descântată, pragul şi cinci colţuri ale clădirii, într-un ritual de dezlegare a blestemului flăcării violete.

Isteria flăcării violet a fost dezbătută săptămâni întregi în mass-media, zeci de politicieni şi analişti au comentat subiectul. Acum a venit şi rândul ?specialiştilor? să se implice.

Opt vrăjitoare din diverse părţi ale ţării au spus că este nevoie de un ritual de nouă zile şi nouă nopţi pentru a rupe vraja flăcării violet. Cinci dintre ele s-au adunat într-un ritual, acum nouă zile, la Cluj. Ritualurile au avut loc pe malul Someşului, au continuat pe cel al Arieşului, în pădurea Baciu şi chiar în cimitirul dintr-o comun apropiată.

Flacăra violetă s-ar putea să-şi găsească naşul. Misiunea cea mai grea apasă însă pe umerii altor trei vrăjitoare, care au venit duminică la Palatul Parlamentului pentru a pune în practică un ritual de exorcizare. Vor stropi cu apă descântată, din Someş şi Arieş, pragul şi cinci colţuri ale clădirii.

Preşedintele Traian Băsescu este un fan declarat al flăcării violet. Din cauza asta, şeful statului ar putea risca o dare în judecată, după ce Asociaţia Magistraţilor l-a acuzat că ar fi schimbat din albastru, în violet, fundalul stemei de pe pupitrul prezidenţial.

Antena 3

×
Subiecte în articol: palatul parlamentului
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close