Antena 3 CNN Actualitate Tren de călători, oprit la Brașov, din cauza unui alt tren personal defect, care abia pornise la drum

Tren de călători, oprit la Brașov, din cauza unui alt tren personal defect, care abia pornise la drum

Trenul de călători, IC 12532, care circula pe ruta Cluj-Napoca - București, este oprit temporar între Timișu de Sus și Predeal din cauza trenului R 3028 care are pantograful defect pe firul II.

Tren de călători, oprit la Brașov, din cauza unui alt tren personal defect, care abia pornise la drum
Sursa foto: Facebook | CFR Calatori
de Ioana Mircea    |    24 Sep 2023   •   17:09

Trenul R 3028, de pe ruta Brașov - București Nord, s-a defectat la scurt timp după ce a plecat de la Brașov, mai exact la Timișul de sus.

Acesta a dat peste cap circulația altui tren, respectiv IC 12532, operat tot de CFR Călători, care a fost nevoit să staționeze.

"IC 12532 este oprit temporar în linie curentă, din cauza trenului R 3028 care are  pantograful defect pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal. IC 12532 va fi retras în Timișu de Sus, cu o locomotivă de ajutor, care vine de la Brașov, și va fi reînscris în circulație pe firul I.

Pe firul II se intervine în continuare cu drezina pentru repararea pantografului trenului R 3028 și repunerea sub tensiune", a declarat purtătorul de cuvânt CFR SA.

Citește și: Un tren CFR Călători a dat cu spatele după ce a ratat o gară, în Suceava

×
Subiecte în articol: tren defect Brașov
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close