Antena 3 CNN Actualitate Trupul unui bărbat a fost găsit în Munții Făgăraș. Salvamontiştii cred că aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi de o săptămână

Trupul unui bărbat a fost găsit în Munții Făgăraș. Salvamontiştii cred că aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi de o săptămână

Trupul unui bărbat a fost găsit în Munții Făgăraș. Salvamontiştii cred că aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi de o săptămână
19 Noi 2016   •   13:11

Unul dintre cei doi frați din Târgu Mureș, dați dispăruți în urmă cu câteva zile, a fost găsit de o patrulă a jandarmilor montani, decedat, în Munții Făgăraș, în zona sub Fereastra Mică, potrivit newsbv.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Aldea, până când cadavrul nu va fi identificat, nu există certitudinea că este unul dintre cei doi frați dați dispăruți.
Cei doi fraţi au plecat sâmbăta trecută, într-o drumeţie în Munţii Făgăraş, încercând să ajungă pe vârful Moldoveanu. Echipe de salvamontişi şi jandarmi montani din Argeş şi Braşov, precum şi un elicopter al MAI i-au căutat în condiţii dificile.

Căutările celor doi turişti au început luni dimineaţa, după ce familia acestora a sunat la serviciul de urgenţă 112 deoarece nu a mai putut lua legătura niciunul dintre ei.

Fraţii au plecat din localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, unde au lăsat maşina cu care veniseră şi care aparţine unei societăţi comerciale.

Cei doi au urcat pe Valea Sâmbetei şi au încercat să urce spre Vârful Moldoveanu.

 

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close