Antena 3 CNN Actualitate Tulcea: Circulaţie închisă pe toate categoriile de drumuri din judeţ

Tulcea: Circulaţie închisă pe toate categoriile de drumuri din judeţ

Tulcea: Circulaţie închisă pe toate categoriile de drumuri din judeţ
06 Ian 2017   •   09:41

Traficul rutier pe toate categoriile de drumuri din Tulcea a fost suspendat vineri, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului puternic, potrivit Agerpres.

Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a decis închiderea circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene, după ce anterior a luat o hotărâre similară în ceea ce priveşte traficul pe drumurile naţionale.

Decizia a fost luată cu scopul de a preveni apariţia unor evenimente soldate cu pierderi de vieţi omeneşti, în contextul în care activităţile de deszăpezire din judeţ sunt îngreunate de viscolul puternic.

'Până în momentul de faţă nu am avut intervenţii pentru deblocarea unor mijloace de transport în care să fie persoane', a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Angela Tulceanu.

Potrivit sursei citate, problemele legate de asigurarea energiei electrice populaţiei din Slava Rusă şi Slava Cercheză s-au rezolvat, însă au apărut avarii pe reţelele de furnizare a energiei electrice din Casimcea şi Mihai Bravu.

Judeţul Tulcea se află sub Cod roşu de viscol până la ora 13.00.

×
Subiecte în articol: Tulcea
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close