Antena 3 CNN Actualitate Tun de 100 milioane de euro pregătit de Primăria Capitalei

Tun de 100 milioane de euro pregătit de Primăria Capitalei

Tun de 100 milioane de euro pregătit de Primăria Capitalei
30 Mar 2016   •   14:27

Jurnalul Național dezvăluie în ediția sa de miercuri pregătirea unui tun de către Primăria Generală a Capitalei: 100 de milioane de euro, valoarea imobiliară a Satului Francez.

Un proiect de hotărâre avansat de Primarul General Interimar, Ioan Răzvan Sava, transferă Satul Francez de la Administratia Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB) la Administrarea Fondului Imobiliar (AFI).
 
Trecerea deschide calea vanzarii patrimoniului de mare valoare al Satului france,imposibila acum prin statutul ALPAB, care are doar competenta de inchiriere si administrare. AFI poate vinde bunuri din patrimoniu.

Mișcarea este una de fond, nu asa cum este prezentata sub formula mincinosa a disimularii sub titlul - HOTARARE PRIVIND MAJORAREA NUMARULUI DE POSTURI LA UNELE INSTITUTII PUBLICE DE INTERES LOCAL AL MUNICIPIULUI Bucuresti.
 
Transferul Satului Francez este strecurat LA ART. II al proiectului de Hotarare.
 
Cei avizati in administratia Capitalei și dedesubturile actelor primariei vad trecerea la AFI a Satului Francez ca primul pas catre plata in avantajul lui Costanda a despagubirii pentru Parcul Bordei.
 
Pentru finanțările respective urmeaza vanzari sau asocieri cu un investitor privat care sa stoarca tot ce se poate din zestrea de valoare imobiliară exceptionale a zonei.

×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close