Antena 3 CNN Actualitate Turiştii ocolesc staţiunea Mamaia, iar hotelierii şi primăria se acuză reciproc: "Niciodată nu a fost aşa cum e anul acesta"

Turiştii ocolesc staţiunea Mamaia, iar hotelierii şi primăria se acuză reciproc: "Niciodată nu a fost aşa cum e anul acesta"

Suntem în plin seson estival, iar in staţiunea Mamaia, unde anii trecuţi nu găseai loc de cazare sau un şezlong pe plajă, acum bate vântul. Hotelierii şi primăria din Constanţa se acuză reciproc.

Turiştii ocolesc staţiunea Mamaia, iar hotelierii şi primăria se acuză reciproc: "Niciodată nu a fost aşa cum e anul acesta"
Sursa foto: funkytravel.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   11:00

Primii susţin că oferă preţuri bune pentru servicii şi mai bune, dar că infrastructura şi preţul parcărilor îi alungă pe turişti. Primăria, în schimb, are alte explicaţii.

E primul sezon estival în care turiştii au taxat ignoranţa autorităţilor. Mamaia e goală, iar hotelierii cred că au găsit explicaţia.

"Aportul primăriei în ceea ce privește aspectul general al stațiunii Mamaia lasă de dorit: marcaje inexistente, lucrări care au durat. Nu se pătrunde în Mamaia, dacă mergem pe variantă e jale, cozi interminabile pentru că lucrările începute nu s-au terminat şi încep altele şi altele", a declarat Nicolae Bucovală, hotelier.

În aceste condiţii, preţul pentru parcare vine ca o lovitură de graţie.

Pentru 24 de ore, un turist plătește 96 de lei. Nu există posibilitatea unui abonament, iar varianta propusă de primarie e ca hotelierii să închirieze locurile de parcare de la administrație și să le pună la dispoziția turiștilor.

Despre preţurile uriaşe la cazări sau servicii, însă, hotelierii nu spun nimic. Susțin însă că raportul calitate-preţ e mai bun anul acesta. Turiştii, însă, nu sunt de acord.

×
Subiecte în articol: Mamaia litoral Constanța
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close