Antena 3 CNN Actualitate Turişti străini, tâlhăriţi de un taximetrist în Capitală

Turişti străini, tâlhăriţi de un taximetrist în Capitală

Turişti străini, tâlhăriţi de un taximetrist în Capitală
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
29 Aug 2017   •   09:22

Doi turişti străini au fost tâlhăriţi de un taximetrist în Capitală. Şoferul i-a smuls unuia dintre ei toţi banii din mână, după ce acesta a refuzat să-i plătească suma cerută. Taximetristul i-a blocat în maşină, iar după ce le-a luat banii a demarat în trombă.

Și nu sunt primii turişti pe care îi jefuieşte. Însă este printre puținii taximetriști trași la răspundere. Acesta a fost reținut de polițiști.

Sâmbătă noaptea, după câteva ore de distracţie în club, bărbaţii au chemat un taxi. Când au ajuns la destinaţie, şoferul le-a cerut o sumă mult prea mare. 

Peste 100 de lei pentru o cursă de aproape 5 km, care, în mod normal, nu ar fi depăşit 60 de lei. Cei doi turişti i-au cerut taximetristului să repete traseul - de data aceasta, cu aparatul pornit. 

Într-un final, taximetristul le-a furat 200 de lei şi 5 euro, după care a demarat în trombă. Turiştii au mers direct la secţia de poliţie. 

Cei doi au reţinut numărul maşinii, iar poliţiştii au reuşit să-l prindă rapid pe taximetrist. Nu e la primul incident. A mai ameninţat şi în urmă cu două luni doi cetăţeni străini cu un obiect ascuţit şi le-a luat un telefon şi 1000 de euro. Acum, este cercetat pentru trei infracţiuni de tâlhărie şi a fost închis pentru  30 de zile. Cei doi turişti spun că incidentul nu i-a descurajat şi vor mai veni în vizită în România.

 

×
Subiecte în articol: taximetrist turisti straini
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close