Antena 3 CNN Actualitate Ultima medie de admitere în clasa a IX-a este 3,26. Vezi cele mai mici medii admise în ţară

Ultima medie de admitere în clasa a IX-a este 3,26. Vezi cele mai mici medii admise în ţară

Ultima medie de admitere în clasa a IX-a este 3,26. Vezi cele mai mici medii admise în ţară
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Iul 2011   •   12:01

Cea mai mică medie de admitere în clasa a IX-a este 3,26. Aceasta a fost înregistrată la Grupul Şcolar Sarmăsag, judeţul Sălaj, conform statisticilor afişate de Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Specializarea eletromecanică de la Grupul Şcolar din Sălaj a înregistrat cea mai scăzută medie de admitere în clasa a IX-a.

Aceasta este urmată de Grupul Şcolar Ovidiu Densuşianu, judeţul Hunedoara, unde ultimul candidat admis are media 3,29, Grupul Şcolar Simion Mehedinţi Galaţi cu 3,33, Grupul Şcolar Industrial Tehnofrig Cluj şi Grupul Şcolar Agricol "Dr. C. Angelescu" Dâmboviţa, ambele cu 3,39.

La Grupul Şcolar Zărneşti Braşov ultima medie de admitere este 3,40, iar la Grupul Şcolar Tehnic "Sfânta Ecaterina" Huşi, judeţul Vaslui aceasta este 3,43.

Următoarele grupuri şcolare în privinţa celor mai mici medii de admitere sunt Grupul Şcolar "Erou Învăţător Constantin Muşat" din Buzău, unde ultimul candidat admis are media 3,44; Grupul Şcolar "Brătianu" din Drăgăşani, judeţul Vâlcea - 3,45; iar Colegiul Tehnic "Gheorghe Lazăr" din Plopeni, judeţul Prahova a primit ultimul candidat cu media 3,49.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close