Antena 3 Actualitate Un arădean, câteva sticle şi multă furie. Rezultatul: un spital devastat (VIDEO)

Un arădean, câteva sticle şi multă furie. Rezultatul: un spital devastat (VIDEO)

04 Iun 2009   •   23:28
Un arădean, câteva sticle şi multă furie. Rezultatul: un spital devastat (VIDEO) Spital

Un bărbăt, mai multe sticle şi furie cât încape: aşa a fost devastat un spital din Arad. Chiar şi beat, omul a dovedit o energie cât a mai multor oameni treji. A reuşit să scape din mâinile medicilor, a câtorva poliţişti comunitari şi a rezistat minute bune mascaţilor.

Arădeanul s-a certat acasă cu câteva sticle de alcool, apoi a început să-şi terorizeze soţia şi cei trei copii. Nevasta a reuşit să-l calmeze şi i-a promis că-l va duce într-un loc calm, cu verdeaţă, unde bărbatul se va linişti. Aşa a ajuns bărbatul cuminte ca un mieluşel la spital.

Când a văzut calmantul din seringă, arădeanul şi-a ieşit din minţi. Din salon, bărbatul a sărit în hol, apoi a căutat cel mai scurt drum către exterior.

Deşi a ieşit afară, furiosul şi-a dat seama că se află în curtea interioară şi că este înconjurat de medici. Aşa că i-a luat la ţintă cu ce a apucat.

Medicii au chemat ajutoare. O patrulă a poliţiei comunitare a intervenit prompt, dar degeaba. Aşa că au chemat la rândul lor ajutoare. Tot degeaba. Au apelat la forţele speciale, care au avut mult de furcă cu arădeanul furios.

Au încercat cu un spray paralizant. Inutil. Două spray-uri. Nimic. Trei...Parcă bărbatul se enerva din ce în ce mai rău.

Abia după şase sprayuri, arădeanul a clipit, fix cât să fie imobilizat. După ce s-a trezit, bărbatul a devenit calm.

Totuşi, se va enerva din nou când va vedea cât are de plătit pentru geamurile sparte.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close