Antena 3 CNN Actualitate Un băiat de 14 ani a fost muşcat de o viperă în Rezervaţia Gemenele din Munţii Retezat (VIDEO)

Un băiat de 14 ani a fost muşcat de o viperă în Rezervaţia Gemenele din Munţii Retezat (VIDEO)

Un băiat de 14 ani a fost muşcat de o viperă în Rezervaţia Gemenele din Munţii Retezat (VIDEO)
30 Iul 2009   •   16:53

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost muşcat de o viperă în Rezervaţia Ştiinţifică Gemenele din Munţii Retezat. Băiatul a fost muşcat de un deget al mâinii stângi dar din fericire vipera nu a reuşit să introducă o cantitate mare de venin. În prezent el este internat la Spitalul Judeţean din Deva.

Adolescentul se afla în munţii Retezat împreună cu tatăl său, care este biolog şi face studii în rezervaţia ştiinţifică Gemenele. Băiatul a confundat vipera cu un şarpe de apă şi s-a apropiat.

Tatăl băiatul şi-a dat seama că fiul său a fost muşcat de o viperă şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Jandarmii montani şi salvamontiştii au urcat trei ore pe jos până la rezervaţia Gemenele şi l-au preluat pe tânăr.

Salvamontiştii îi avertizează pe turişti că în această perioadă a anului şansele de a fi muşcat de o viperă sunt mult mai mari.

Adolescentul a fost transportat la Spitalul din Haţeg. După analize amănunţie medicii de la Spitalul din Haţeg au decis să îl trimită pe tânăr la Spitalul Judeţean din Deva.

Chiar dacă starea băiatului este stabilă el va rămâne intenat în spital câteva zile pentru a primi tratament de specialitate.



Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close