Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Capitală şi-a ucis soţia în faţa copilului de un an şi patru luni

Un bărbat din Capitală şi-a ucis soţia în faţa copilului de un an şi patru luni

Un bărbat din Capitală şi-a ucis soţia în faţa copilului de un an şi patru luni
Sursa foto: bloc capitala
04 Mai 2009   •   20:49

Un copil si-a văzut mama omorâtă de tată. Dar încă nu poate înţelege tot ce s-a întâmplat. Este vorba de o fetiţă de doar un an şi patru luni din Capitală. Mama ei o ţinea în braţe când a fost înjunghiată de bărbatul cu care era în divorţ.

Laurenţiu Constantinescu şi Nicoleta erau căsătoriţi de doi ani. Acum un an şi patru luni au devenit părinţi. În ultima vreme bărbatul căzuse în patima jocurilor. Orice ban câştiga, îl ducea la aparatele de noroc. Pasiunea era aşa de mare, că Laurenţiu a ajuns şi la psiholog, doar-doar va scăpa de ea, însă nu a reuşit.

Banii de pe nuntă, 12.000 de euro i-a cheltuit pe toţi la casino. În urmă cu două luni, Nicoleta a cerut divorţul, iar el a avertizat că dacă intentează divorţ o omoară, potrivit lui Petre Crăciun, unchiul victimei.

Luni dimineaţă, patima l-a ajuns din nou. După ce a jucat toata noaptea, s-a dus la Nicoleta să-i ceară bani de joc. Numai că femeia nu a mai vrut să-i dea. Şi-a luat fetiţa în braţe şi a încercat să-l alunge. Asta l-a enervat pe Laurenţiu care şi-a omorât soţia cu trei lovituri de cuţit.

?Soţia l-a văzut venind pe stradă. A văzut cum s-a deschis poarta. El a intrat în casă. S-a dus să o ia pe nepoata noastră în braţe. S-a dus în bucătărie, a luat cuţitul, l-a băgat în ea şi a omorât-o?, a declarat Petre Crăciun.

Calm, şi-a aşezat fetiţa în pat şi a sunat la 112. A luat cheile de la casă, a ieşit din curte şi a încuiat poarta. A stat în faţa casei până au venit poliţiştii.

Nu era pentru prima dată când Nicoleta încerca să scape de furia soţului ei. Femeia a mai fost bătută de nenumărate ori şi a depus chiar şi plângere la poliţie.

Observator

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close