Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni

Un bărbat şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni

Un bărbat şi-a dat foc în faţa Palatului Cotroceni
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Iun 2011   •   16:41

Un bărbat şi-a dat foc, miercuri dup-amiază, în faţa Palatului Cotroceni. Bărbatul a suferit arsuri pe mâini şi a fost preluat de un echipaj SMURD.

Omul are 59 de ani şi este fost cadru militar.

Potrivit dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti, bărbatul prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, era stabil, din punctul de vedere al funcţiilor vitale şi a fost preluat de un echipaj şi transportat la secţia Urgenţe de la Spitalul Universitar Bucureşti.

La o primă evaluare, arsurile bărbatului sunt de gradul doi sau trei. În condiţiile în care acestea sunt singurele leziuni, viaţa protestatarului nu ar fi pusă în pericol.

Ulterior, bărbatul a fost transferat cu ambulanţa la Spitalul de Arşi din Capitală, unde medicii îi vor face investigaţii de ultimă oră.

Martorii oculari care se aflau în preajma bărbatului au povestit că acesta a venit la Palatul Cotroceni liniştit, apoi a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc, după care a început să ţipe foarte tare, pentru că fusese cuprins de flăcări.

Unul dintre jandarmii de acolo a venit în ajutorul lui cu un extinctor, a stins flăcările, iar ulterior a ajuns şi un echipaj SMURD care l-a transportat la spital.



×
Subiecte în articol: protest Palatul Cotroceni foc SMURD
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close