Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat şi-a dat foc în sediul poliţiei, după care l-a incendiat şi pe şeful de post

Un bărbat şi-a dat foc în sediul poliţiei, după care l-a incendiat şi pe şeful de post

Un bărbat şi-a dat foc în sediul poliţiei, după care l-a incendiat şi pe şeful de post
20 Noi 2008   •   10:41

Nemulţumit de o decizie a instanţei, un bărbat din comuna botoşăneană Santa Mare şi-a dat foc în sediul postului de poliţie din comună, după care l-a incendiat şi pe şeful de post, relatează Mediafax.
Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la un an de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, după ce a provocat un scandal. Miercuri după-amiază, acesta s-a prezentat la Postul de Poliţie Santa Mare pentru a cere explicaţii cu privire la seninţa primită.
"Poliţistul a încercat să-i explice că hotărârea nu este definitivă şi irevocabilă, explicându-i căile pe care le are pentru a ataca aceasta decizie. Bărbatul s-a arătat total nemulţumit de ceea ce i s-a spus şi a ameninţat că se va autoincendia în faţa postului de poliţie, afirmând că preferă să moară decât să facă închisoare", a declarat, pentru sursa citată, Manuela Ieremie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.
Imediat după conversaţia purtată, omul a ieşit pe holul postului de Poliţie, s-a stropit pe haine cu un lichid inflamabil, provenit dintr-o sticlă pe care o ţinea în buzunar, şi şi-a dat foc. În momentul în care şeful postului de Poliţie a încercat să intervină, bărbatul l-a stropit şi pe acesta cu combustibil şi i-a dat foc cu o brichetă.
Bărbatul a fost transportat la spital cu arsuri de gradele I şi II pe faţă şi pe mâini.
Poliţistul a suferit o arsură la încheietura mâinii şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close