Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat, suspectat de furt, împuşcat în picior de poliţişti, în Rahova

Un bărbat, suspectat de furt, împuşcat în picior de poliţişti, în Rahova

Un bărbat, suspectat de furt, împuşcat în picior de poliţişti, în Rahova
Sursa foto: scandal
25 Ian 2010   •   08:56

Scandal în cartierul Rahova din Bucureşti. Duminică seară doi poliţişti au deschis focul asupra a trei indivizi suspectaţi de furt, care au refuzat să se oprească la apelul lor. Bărbaţii au devenit agresivi, iar oamenii legii au fost nevoiţi să-i ducă la secţia de poliţie.

Poliţiştii patrulau de ceva timp în cartierul Rahova întrucât mai mulţi localnici s-au plâns că le dispar bunuri din gospodării. Oamenii legii au văzut o căruţă încărcată cu cherestea, în care erau trei bărbaţi. Se pare că în momentul în care poliţiştii au încercat să stea de vorbă cu ei, aceştia au încercat să fugă.

?Au pornit în urmărirea căruţei, au somat ca aceştia să se oprească. întrucât nu s-au oprit au executat mai multe focuri, conform legii, în plan vertical şi asupra anvelopelor căruţei? a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Suspectii au fost prinsi de poliţişti, după ce pe unul dintre ei l-au împuşcat în picior. În timp bărbatul a fost dus la spital, ceilalţi doi au ajuns la secţia de poliţie pentru audieri.

Fratele bărbatului împuşcat susţine că poliţiştii au tras asupra acestuia fără somaţie şi că l-au lovit cu lopeţile.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: furt politisti rahova
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close