Antena 3 Actualitate Un bătrân italian, țepuit de o menajeră româncă în vârstă de 32 de ani. Cum l-a lăsat femeia fără casă și avere

Un bătrân italian, țepuit de o menajeră româncă în vârstă de 32 de ani. Cum l-a lăsat femeia fără casă și avere

18 Sep 2019   •   23:22
Un bătrân italian, țepuit de o menajeră româncă în vârstă de 32 de ani. Cum l-a lăsat femeia fără casă și avere
Sursa foto: foto: Pixabay.com

O româncă în vârstă de 32 de ani este acuzată că a înșelat un bătrân cu retard mintal, pe care l-a păcălit să îi dea pe mână și casa și averea.

Românca a plănuit minuțios tot ce se va întâmpla, încă din România, complice fiindu-i iubitul. Tânără a pus ochii pe un bătrân italian, în vârstă de 68 de ani, pe care l-a convins să îi dea 30.000 de euro și să îi doneze casa, scrie SpyNews.ro.

Fata l-a păcălit că este îndrăgostită de el și, colac peste pupăză, i-a mai și zis că este însărcinată cu copilul lui, deși nu întreținuseră niciodată relații intime, conform ilmessaggero.it.

Românca a reușit să îi mai „fure” din buzunar și 30.000 de euro, pentru diverse nevoi și întrețineri. Farsa a luat o nouă amploare atunci când femeia, măritată fiind în România, și-a dovedit iubirea logodindu-se cu bătrânul italian.

Odată ce toată grozăvia a ieșit la iveală, femeia a fost chemată în instanță, acolo unde cazul este în plină desfășurare.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close