Antena 3 Actualitate Un bebeluş din Dâmboviţa a murit înecat într-un canal de irigaţii (VIDEO)

Un bebeluş din Dâmboviţa a murit înecat într-un canal de irigaţii (VIDEO)

28 Mar 2010   •   22:07
Un bebeluş din Dâmboviţa a murit înecat într-un canal de irigaţii (VIDEO)
Sursa foto: politie

Neglijenţa părinţilor a mai ucis un copil! S-a întâmplat, sâmbãtã noapte, în Dâmboviţa. La nicio lună de când un copil s-a înecat într-un beci, un altul a avut aceeaşi soartă. Băiatul de un an şi cinci luni voia să îşi ia mingea şi a alunecat într-un canal de irigaţii, în spatele casei.

Băiatul se juca pe afară, în timp de mama făcea curat în casă. Apa din canal nu avea nici o jumătate de metru, dar chiar şi aşa, pentru copil a fost prea mult. Au fost ultimele trei minute din viaţa lui. Când l-au găsit părinţii, era prea târziu.

Pe lângă durere, părinţii trebuie să suporte şi întrebarile anchetatorilor. Ce-i drept, nu era treaba lor să acopere canalul de irigaţii, dar ar fi putut să ridice un gard, pentru ca cei mici să nu mai iasă din curte după bunul plac.

Pentru că nu şi-a supravegheat mezinul, mama ar putea fi acuzată de neglijenţă. La începutul lunii, un alt copil, tot din Dâmboviţa, a murit înecat în beciul din curtea casei.
Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close