Antena 3 CNN Actualitate Un celebru milionar român, executat silit de fosta soţie

Un celebru milionar român, executat silit de fosta soţie

Un celebru milionar român, executat silit de fosta soţie
Sursa foto: sursa foto: cancan.ro
16 Iun 2018   •   16:48

Un celebru milionar român este executat silit de fosta soţie, la patru ani de la divorţ.

Elena Daniela, fosta soție a lui Romeo Dunca, îl poate executa silit pe milionar, la patru ani de la divorț, potrivit romaniatv.net.

Totul, conform deciziei pe care magistrații Tribunalului Timiș au luat-o în cursul zilei de joi. Contestația a fost acceptată, iar bănățeanul care a făcut avere din transportul cu TIR-urile este bun de plată.

Elena Daniela și Romeo Dunca s-au separat, dar neînțelegerile dintre ei nu a luat sfârșit. Cei doi s-au întâlnit, tot mai des, în fața magistraților. Semn că nu și-au rezolvat deloc problemele. "Războiul" dintre ei s-a purtat, de asemenea, şi în presa locală.

Omul de afaceri i-a deschis, la începutul anului, un nou proces fostei sale soții, cu care are patru copii.

Romeo Dunca nu a avut, însă, câștig de cauză. În 14 iunie, Tribunalul Timiș a admis apelul ex-soției afaceristului, care, acum, îl poate executa silit. Astfel că, instanța a acceptat ca Elena Daniela să-l execute silit pe milionar, la patru ani de la divorț. Lucru la care timișoreanul, cel mai probabil, nu se aștepta. Acum este, însă, bun de plată și trebuie să respecte decizia luată de magistrați.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close