Antena 3 CNN Actualitate Un cetățean maghiar, depistat în timp ce încerca să scoată ilegal din România trei minori. Ce au descoperit polițiștii de frontieră în timpul controlului

Un cetățean maghiar, depistat în timp ce încerca să scoată ilegal din România trei minori. Ce au descoperit polițiștii de frontieră în timpul controlului

Un cetățean maghiar, depistat în timp ce încerca să scoată ilegal din România trei minori. Ce au descoperit polițiștii de frontieră în timpul controlului
Sursa foto: Foto: Poliția de Frontieră
31 Dec 2018   •   11:32

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak au descoperit 3 minori cu vârste cuprinse între 5- 8 ani, ascunşi sub o pătură, printre bagaje, într-un autoturism, cu intenţia de a fi trecuţi ilegal frontiera româno-maghiară.

În data de 30.12.2018, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul maghiar B.F., în vârstă de 43 ani, conducând un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Ungaria. Împreună cu acesta mai călătoreau doi pasageri cu cetăţenie maghiară şi un cetăţean român.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate a mijlocului de transport, 3 minori, ascunşi sub o pătură, printre bagaje, fără a avea asupra lor documente de identitate.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că aceştia sunt copiii pasagerilor, G.S., în vărstă de 28 de ani şi H.S., în vârstă de 30 de ani, care au recurs la această metodă deoarece nu aveau documente de călătorie pentru minori şi intenţionau să ajungă cu aceştia în Ungaria.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

×
Parteneri
Mesajul de adio lăsat de Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a omorât copilul
x close