Antena 3 CNN Actualitate Un cioban din România a fost chemat în instanță de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Un cioban din România a fost chemat în instanță de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor

Un cioban din România a fost chemat în instanță de patroana unui club erotic din Germania. Motivul este uluitor
Sursa foto: foto: Pixabay.com
04 Ian 2019   •   20:18

Patroana unui club erotic din Bavaria a căutat un an întreg un client din România care nu i-a achitat nota de plată, 1451,80 de euro.

Femeia avea numele bărbatului şi îl văzuse într-o imagine live pe telefon, pe Whatsapp, atunci când bărbatul făcuse programarea. Pentru că bărbatul nu a mai mers în club, patroana acestuia a început să-l caute. A descoperit pe internet că numele pe care îl avea era al unui cioban român care făcea afaceri cu o asociaţie de crescători de ovine din Bavaria, potrivit Observator.

A mers la asociaţie, apoi la consulatul român de la Munchen şi cu un ordin de la instanţă a obţinut adresa de acasă din România a ciobanului.

Acesta nu a plătit, așa că a fost somat de un tribunal din Munchen să se prezinte la proces. Dacă nu mergea, ar fi fost adus cu poliţia. Aşa că a fost nevoit să plătească drumul în Germania şi să ajungă faţă în faţă cu patroana clubului.

Abia actunci aceasta a realizat că fusese păcălită. Bătrânul venit la tribunal nu era cel care făcuse rezervarea, scrie www.wbs-law.de. Patroana clubului erotic a fost obligată de instanţă să îşi ceară scuze ciobanului român, să îi plătească 300 de euro daune morale şi cheltuielile de transport din România în Germania.
 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close