Antena 3 Actualitate Un criminalist român propune soluția care va opri jocul Balena Albastră: „SRI ar trebui să...”

Un criminalist român propune soluția care va opri jocul Balena Albastră: „SRI ar trebui să...”

31 Mar 2017   •   18:35
Un criminalist român propune soluția care va opri jocul Balena Albastră: „SRI ar trebui să...”

Renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi a analizat în exclusivitate pentru ziarulring.ro fenomenul „Balena Albastră” și vine cu o soluție extrem de radicală dar eficientă, dacă va fi pusă în aplicare cu profesionalism.

„În ce priveşte Balena noastră albastră, sunt scriptorii aceştia iniţiatori care, insidios, repetitiv, dispunând de capacitate sugestivă, induc ideea de sinucidere unor tineri anonimi,  nepuşi în valoare de familiile lor, lipsiţi de comunicare, în care se hrăneşte sau încearcă  să se construiască stima de sine, tuşele personalităţii şi aceşti copii nu reuşesc. Ei trăiesc în însingurare şi îşi găsesc refugiul în această lume anonimă pe care ne-o dă casca pe ureche, pe care ne-o dă tasta, iPhone-ul.  Şi, în felul acesta, negăsind în familie  ecou, în anturajul de familie ecou, nu se pot  valorifica, trăiesc drama aceasta şi, în sfârşit, cineva îi ia şi pe ei în seamă. Este omul care abia este aşteptat la capătul celălalt să schimbe cu el păreri, gânduri, care-i  propune această legătură cu sarcini dintre cele mai teribiliste. Sarcini care  chiar îl fac să fie luat în seamă. (...), a spus acesta.

Întrebat cum poate fi stopat acest fenomen, Criminalistul Tudorel Butoi propune o soluție radicală: Deci... cenzură totală! Trebuie intrat cu IT-işti de specialitate pe aceste site-uri, şi trebuie imediat blocate. Eu nu mă pricep, dar sunt oameni care chiar se pricep: sunt cei care intră în conturi, care sparg conturi, care încurcă alegerile  în America şi aşa mai departe. Şi aceştia toţi trebuie să facă un singur lucru: ofensivă totală timp de trei zile, de o săptămână!”, explică profesorul Butoi.

Citește continuarea pe ziarulring.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close