Antena 3 CNN Actualitate Un elev în cârje, lovit cu capul în gură de profesor

Un elev în cârje, lovit cu capul în gură de profesor

Un elev în cârje, lovit cu capul în gură de profesor
05 Oct 2018   •   21:52

Un elev în cârje al unui liceu din Baia Mare îl acuză pe profesorul de biologie că l-a lovit cu capul în gură. Colegii adolescentului susțin și ei că ar fi fost bruscați ca să iasă mai repede în pauză. Părinții elevului care susține că a fost lovit spun că vor depune plângere la Poliție, dar până atunci, conducerea Colegiului Național ”Vasile Lucaciu” a întrerupt colaborarea cu profesorul suplinitor.

Potrivit elevului, scena s-a petrecut după ora de curs, la începutul pauzei, în urmă cu câteva zile. Profesorul a rămas singur în clasă cu elevul, după ce i-a scos afară din sală pe toți colegii acestuia. Copiii spun că pentru a elibera sala cât mai repede, unii au fost bruscați de profesor. Elevul lovit are probleme temporare de mobilitate de câteva săptămâni, acesta deplasându-se cu ajutorul unor cârje.

„Noi i-am spus domnului profesor că renunțăm la colaborare, până când vom face cercetări Dânsul este colaborator, pensionar, vom vedea ce s-a întâmplat, vom vedea și ce spun ceilalți copii. Domnul profesor a recunoscut, oarecum, că i-a grăbit să iasă din clasă, pentru că la noi oricum ies în pauză în timpul pauzei, iar băiatul oricum rămânea în clasă pentru că avea probleme la picior. A fost o conjunctură nefavorabilă copilului, pentru că, dacă era apt, probabil că pleca și dumnealui din clasă”, a declarat Train Covaciu, directorul liceului, potrivit actualmm.ro. Acesta a mai adăugat că este cuvântul unuia împotriva cuvântului celuilalt.

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close