Antena 3 CNN Actualitate Un fost bugetar de lux: „Am fost două luni consilierul ministrului condamnat. Nu am făcut nimic. Am fost plătit, normal”

Un fost bugetar de lux: „Am fost două luni consilierul ministrului condamnat. Nu am făcut nimic. Am fost plătit, normal”

Ciprian Paraschiv (45 de ani), proaspăt numit președinte la Poli Iași, a vorbit în direct la GSP Live despre perioada în care a activat în politică.

Un fost bugetar de lux: „Am fost două luni consilierul ministrului condamnat. Nu am făcut nimic. Am fost plătit, normal”
11 Feb 2020   •   18:02

Paraschiv a vorbit la GSP despre perioada petrecută în funcția de consilier al ministrului care avea să fie închis pentru abuz în serviciu:

„A fost foarte funny. Când m-am dus la minister, lumea spunea că m-am dus pentru că sunt slab pregătit. După ce am plecat de la minister, tot lumea spunea că am fost deștept că am plecat la timp. Am fost consilierul Monicăi Iacob Ridzi două luni, în perioada premergătoare scandalului. 

Pur și simplu, două luni nu am făcut nimic. Mă căuta lumea din Iași să facem proiecte, eu nu aveam nici birou în minister. Efectiv, nu am făcut nimic. Nu am intrat în nicio strategie, în nimic” a spus el.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close