Antena 3 CNN Actualitate Un fost fotbalist de 37 de ani, tatăl unei fetiţe, s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc, în Arad

Un fost fotbalist de 37 de ani, tatăl unei fetiţe, s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc, în Arad

Gest şocant al unui bărbat de 37 de ani, din Arad, fost fotbalist. Trupul acestuia a fost găsit de paramedici, în faţa unui bloc din Arad, martorii declarând că acesta s-a aruncat de la etajul 7.

Un fost fotbalist de 37 de ani, tatăl unei fetiţe, s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc, în Arad
Sursa foto: foto:specialarad.ro
de Cristi Popovici    |    15 Sep 2020   •   19:17

Victima se numeşte Adrian Muşat şi este fost fotbalist la clubul Gloria Arad. În vârstă de 37 de ani, acesta nu s-ar fi aflat la prima tentativă de suicid. Potrivit specialarad.ro, bărbatul avea mai multe probleme personale care l-ar fi determinat să se sinucidă.

Trupul acestuia a fost găsit în această după-amiază în faţa unui bloc de lângă stadionul "Francisc Neuman" din Arad. Martorii le-au declarat poliţiştilor că cel mai probabil bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al blocului.

Vecinii spun că Adrian nu ar fi fost la prima tentativă de a-şi lua viaţa. El ar fi încercat şi în urmă cu mai mulţi ani să se sinucidă.

Bărbatul era divorţat şi avea o fetiţă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi aşteaptă să finalizarea anchetei pentru a decide oficial dacă bărbatul s-a sinucis sau nu.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close