Antena 3 CNN Actualitate Un hoţ a returnat scuterul furat de la o femeie bolnavă

Un hoţ a returnat scuterul furat de la o femeie bolnavă

Un hoţ a returnat scuterul furat de la o femeie bolnavă
06 Noi 2008   •   20:08

Până şi hoţii mai au mustrări de conştiinţă. Un barbat din Braşov, a returnat scuterul furat de la o femeie grav bolnavă. Nu i-a plăcut când a citit într-un ziar local că a fost numit "Hoţ fără inimă". O avea inima, dar n-are obraz: mopedul e aproape distrus.
Scuterul a fost adus, noaptea trecută, în acelaşi loc de unde fusese furat. Cel sau cei care l-au furat l-au vopsit înainte să-l lase şi i-au ataşat şi un mesaj. În portbagajul de sub şa, a lăsat ziarul care a apărut acum două zile şi, în locul titlului "Hoţi FĂRĂ inimă", a tăiat "FĂRĂ" şi a scris "CU".
Mai degrabă un hoţ cu orgoliu, crede femeia, care, fericită că şi-a primit scuterul, a remarcat că nu i-a fost înapoiat întreg. Aceasta a declarat: "Eu cred că e un hoţ cu inimă neagră. Dacă ar fi dorit chiar din suflet să îmi aducă scuterul înapoi, punea măcar retrovizoarele, alarma şi ce a mai scos, înăuntru."
Pentru a le cumpăra din nou trebuie să găsească 500 de euro. Ea are o pensie de boală de 187 de lei pe lună. Este bolnavă de cancer iar articulaţiile şi oasele picioarelor i-au fost distruse. "Distanţa maximă pe care o pot parcurge este cam de 300 - 400 de metri. Deci asta înseamnă 200 de metri dus, 200 de metri întors." a mai spus proprietara scuterului.
Tatăl şi fratele ei au făcut credit pentru a-i cumpăra scuterul, singurul mijloc de deplasare al femeii. Mopedul a mai fost furat şi anul trecut. Poliţia l-a găsit şi i l-a returnat, tot stricat. L-a reparat după ce a vândut lucruri din casă. Acum, nu are ce să mai vâdă. Observator

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close