Antena 3 CNN Actualitate Un hoţ de fier vechi, împuşcat în picior de poliţişti (VIDEO)

Un hoţ de fier vechi, împuşcat în picior de poliţişti (VIDEO)

Un hoţ de fier vechi, împuşcat în picior de poliţişti (VIDEO)
Sursa foto: Hot fier vechi
21 Dec 2009   •   11:33

Un bărbat suprins la furat de fier vechi a fost împuşcat noaptea trecută în picior de către un poliţist din Târgovişte. Omul, era cu încă doi bărbaţi, însă aceştia au reuşit să scape. Cei trei sunt cunoştinţe mai vechi ale poliţştilor.

Bărbaţii au plecat la furat la miezul nopţii. În apropiere se afla însă o secţie de poliţie, şi aceştia au fost suprinşi de oamenii legii, moment în care au încercat să fugă. Atunci şeful de post a scos pistolul şi a tras două focuri de armă în plan vertical. Cum hoţii nu s-au oprit, poliţistul a îndreptat arma spre ei.

?Mă duceam ca să-mi câştig şi eu existenţa, să am ce manca şi eu de azi pe mâine". Aşa îşi motivează unul dintre hoţi fapta. Este singurul prins de oamenii legii, şi nu pentru că s-a predat, ci pentru că un glonţ l-a nimerit în picior. Nu recunoaşte în schimb că era însoţit la furat de încă doi bărbaţi.

Zeci de poliţişti şi jandarmi îî caută în continuare pe fugari. Cei trei suspecţi sunt cunoştinţe vechi ale oamenilor legii, pentru că au la activ mai multe dosare penale pentru furt.



Antena 3

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close