Antena 3 CNN Actualitate Un magazin online vinde un brad la preţul de 13.499 de lei. Oferta a declanşat o adevărată avalanşă de comentarii haioase pe internet

Un magazin online vinde un brad la preţul de 13.499 de lei. Oferta a declanşat o adevărată avalanşă de comentarii haioase pe internet

Un magazin online vinde un brad la preţul de 13.499 de lei. Oferta a declanşat o adevărată avalanşă de comentarii haioase pe internet
Sursa foto: sursa foto: magazin online
15 Dec 2016   •   15:19

Se apropie Crăciunul şi magazinele vor să fie sigure că au în ofertă orice le-ar trece prin minte românilor pentru a avea sărbătorile complete.

Emag.ro are în oferta sa online un brad de 10 metri despre care afirmă că este de import şi are o calitate ''GOLD 9''. Preţul, evident nu este unul de neglijat: nici mai mult nici mai puţin de 13.499 de lei, redus de la 14.999 lei.

Oferta a produs un val de comentarii amuzante ale internauţilor care au dat frâu imaginaţiei şi au completat anunţul retailerului cu tot felul de opţiuni pe care bradul le are ca să fie justificat un asemenea preţ.

Cumpără cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun. Ai până la 80% REDUCERE.

Livrarea e super rapida, dar problema e ca atunci cand l-au adus au zgariat cateva masini la intrare pe strada mea.
Deci pot spune ca a intrat destul de greu in camera mea de camin, dar m-am descurcat. Am chemat cativa tovarasi sa ma ajute cu caratul si am zis ca le dau o bere. Norocul a fost ca stau la 1 pt ca nu incapea in lift si o macara nu prea imi permiteam. In camera am dat de o alta problema: inaltimea. Am mai vorbit cu vecinii mei de la etajele 2, 3 si 4 si le-am propus sa facem o gaura sa intre calumea. Eu sunt un om generos si am zis sa aiba si ei un brad in casa.
PRO: -se conecteaza automat la wi-fi-ul boxelor si auzi mereu colinde
-muzica e live(la pretul asta cei care vand bradul au facut contract cu Fuego si Hrusca sa iti cante live; inainte sa inceapa muzica esti rugat sa apesi tasta 1 pt Fuego sau tasta 2 pt Hrusca)
-posibilitate de transformare in hartii sau de revanzare la vreo editura
-transport gratuit
-a reglat FENG SHUI-ul din camera si acum o sa iau 10 la examene fara sa mai invat
-a venit cu muguri si am facut deja si sirop

CONTRA: -transportul nu e asa de profesionist precum ma asteptam (adica sa ma puna sa cobor dupa el...)
-e un pic cam inalt (si la etajul 4 bradul ajunge pana in tavan, dar eu si vecinii mei nu am vrut sa ii includem in grup pe cei de la 5 pt ca sunt niste tocilari ciudati de la politehnica)
-wi-fi-ul lui da cateodata rateuri
-cand il duci in casa se uita lumea urat la tine. Cred ca parintii tai detin ceva functii prin PSD pt ca tu ai brad si ei nu

 

Dupa indelungate reviewuri citite pe forumuri de specialitate, am decis sa il cumpar. Din cate am inteles, este singurul brad care este mai inalt ca a lui Chuck Norris.

 

Am avut de ales între a-mi trimite cei opt copii la școală și bradul acesta, pot spune că incapem toți sub el și ne ferește de frig, ninsoare și poliție.

Contra: cad acele și planurile de viitor

 

Lerul cam mic dar la pretul asta se merita.

 

Foarte frumos bradul
Contra:
- nu vine cu scară, a trebuit să îi pun steluța în vârf de pe acoperișul blocului.
- ar fi bun și un CD cu Fuego inclus în preț

 

Pro:
- putin impodobit, doar de o batranica duminica
- ace reale
- insertii de lemn
- nu necesita bradut Wunder Baum
- si dupa sarbatori te poate bucura sub forma de mobila sau de caldura
- extra full cu conuri

Contra:
- km sunt majoritatea pe drum forestier
- pierde 14.000 de ace pe zi
- suportul trebuie turnat din beton
- scapa colinde pe la pompa de ler

Accept orice test de impodobire!
Unic proprietar! - vei fi tu dupa ce il cumperi...

Noroc ca am un prieten pompier si m-a ajutat cu scara specială sa pun steluță in vârf.
PRO:
-am găsit câteva familii de veverițe in el si nu mai tai porcul anul asta.
CONTRA:
- scrie pe el "made in China".
- beteala a leșinat si a căzut de pe el din cauza înălțimii.
-am deja 3 avioane înfipte in el si chiar nu cred ca sunt făcute cadou de moșul, el de obicei pune cadourile sub brad.

Imi doresc mult acest brad de Sfintele sarbatori, insa sunt cam stramtorat cu banii. Stie careva daca beneficiaza de retur in 30 de zile? In caz ca nu se poate returna, pot sa achizitionez garantie exitinsa? Daca tot fac credit, vreau sa ma bucur de el cat mai multi ani.

Un brad excelent, ce nu scrie in specificatii e ca se vinde si pe variantele verde, mov, roz bombon, gri metalizat si binenteles rosu de foc. Instalatia din dotare se alimenteaza direct din liniile celor de la Transelectrica, recomandat 220KV, pentru 110KV e posibil sa pice hidrocentrala de la Vidraru. De asemenea vine impreuna cu suport din aur masiv, Mos Craciun va veni cu prioritate si va lasa jumatate din daruri celor ce poseda acest brad iar Tarom va executa un zbor special de la Otopeni pana la dumneavoastra acasa pentru a-l lasa pe Mos Craciun fix langa brad. Este minunat, este magia sarbatorilor. As plati si de doua ori pretul pentru asa minune.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close