Antena 3 CNN Actualitate Un microbist i-a înfipt telecomanda în gât soţiei pentru că a schimbat canalul

Un microbist i-a înfipt telecomanda în gât soţiei pentru că a schimbat canalul

Un microbist i-a înfipt telecomanda în gât soţiei pentru că a schimbat canalul
05 Noi 2008   •   19:30

Un microbist adevărat ar face aproape orice să nu rateze meciul echipei preferate. Iar un microbist violent poate face chiar orice. Un bărbat din Galaţi i-a înfipt telecomanda pe gât soţiei, pentru că nu l-a lăsat să urmărească meciul la televizor.
A dat gol Steaua? A apărat Lobonţ? Microbistul nedumerit dă să schimbe înapoi canalul. Prea târziu, telecomanda este în mâna soţiei lui, căreia puţin îi pasă de Rădoi şi Lobonţ, atât timp cât n-au trecut prin patul Esmeraldei. După ce şi-a îmbrâncit de câteva ori soţia, microbistul a revenit la meci.
După o nouă întrerupere, microbistul se duce furibund spre tabloul de siguranţe, unde îşi surprinde soţia cu o siguranţă în mână. ?Mi-a băgat telecomanda în gât până în gât. Am răni. Nu pot să înghit?, spune victima. Furios, microbistul se pare că a încercat să-şi schimbe soţia cu un singur buton, asemenea canalelor TV.
Telecomanda are puteri limitate, însă, aşa că ?după aceea mi-a fărâmat telecomanda în cap?, a mai spus soţia agresată, cu toate că aceastăa jură că nu a avut nicio legătură cu pana de curent. ?Eu eram în altă cameră, el era la televizor. S-a întrerupt lumina şi eu m-am dus să dau placa la loc?.
Nu a mai avut timp să explice asta microbistului furios. Femeia şi-a chemat singură ambulanţa şi a fost dusă la spital. Chiar dacă a fost forţată să înghită o telecomandă, soţia susţine că îl va ierta pe bărbatul ei. Are chiar şi o soluţie pentru o căsnicie fericită: două televizoare.

Observator

×
Subiecte în articol: telecomanda
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close