Antena 3 CNN Actualitate Un ministru din India se plânge că presa ”exagerează pe problema violurilor” și alungă turiștii din țară

Un ministru din India se plânge că presa ”exagerează pe problema violurilor” și alungă turiștii din țară

Un ministru din India se plânge că presa ”exagerează pe problema violurilor” și alungă turiștii din țară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Noi 2016   •   22:42

Un ministru al guvernului indian, responsabil cu bunăstarea femeilor, s-a plâns presei că exagerează pe problema violurilor și a violenței sexuale din această țară, arătând că din această cauză India nu mai este o destinație preferată de turiștii străini, scrie The Independent.

Maneka Gandhi, ministrul pentru femei și dezvoltarea copilului, a declarat că guvernul are o "toleranță zero față de viol", dar că problema este exagerată în presă, iar turiștii sunt descurajați să vină în această țară.

"În unele țări străine, violul nu e o veste mare pentru că ziarele nu raportează astfel de cazuri, așa ca la noi. Avem toleranță zero față de viol, dar ziarele voastre scriu despre asta în fiecare zi. Cineva mi-a spus că nimeni nu mai vrea să călătorească în India. În lume, noi ne clasăm printre statele cu cele mai mici rate de viol. Suedia a fost pe primul loc!”, a spus Maneka Gandhi.

 

×
Subiecte în articol: presa India
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close