Antena 3 CNN Actualitate Un pensionar din Austria s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. "Relația" cu ea l-a costat 60.000 de euro

Un pensionar din Austria s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. "Relația" cu ea l-a costat 60.000 de euro

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Tirol, Austria, s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. Deși aceaasta l-a părăsit, amorezul a început să falsifice apoi scrisori de la înalți funcționari judiciari pentru a-i atrage din nou atenția româncei.

Un pensionar din Austria s-a îndrăgostit nebunește de o româncă. "Relația" cu ea l-a costat 60.000 de euro
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    24 Mar 2022   •   22:22

„Am iubit-o”, a explicat, ieri, acuzatul, în fața judecătorilor. „Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?” Cu toate acestea, el a susținut-o financiar cu 60.000 de euro! Dar ea s-a „despărțit” de el și a plecat din Austria în România, scrie stiridiaspora.ro.

Despre acest caz procurorul spune că este unul dintre cele mai ciudate pe care le-a întâlnit în toată cariera sa.

Pensionarul a falsificat scrisori dându-se drept adjunctul șefului Poliției Criminale de Stat, primul adjunct al șefului superior al parchetului tirolez, iar ulterior - în timp ce procedurile împotriva lui erau deja pe rol - chiar s-a prefăcut că este judecătorul care era responsabil pentru sine.

În numele acestor persoane, bărbatul a scris scrisori către autoritățile engleze și române, raportând infracțiunile comise de fosta sa iubită. Când Poliția Română i-a bătut la ușă româncei și a acuzat-o că și-a dus fiica minoră la prostituție forțată, austriacul a avut remușcări.

„Asta a fost cea mai proastă acțiune a mea. Mă va bântui până la sfârșitul vieții mele că am putut să fiu atât de lipsit de caracter”, a mărturisit el.

Când știa deja când va fi judecat și care judecător va judeca dosarul, i-a trimis o nouă scrisoare româncei în numele magistratului, în care spunea că trebuie să se prezinte ca inculpată la proces.

„Am fost plin numai de sentimentele mele. Acum sunt mai liniştit şi văd că îi rănesc pe alţii”, s-a scuzat el.

Judecătorul l-a condamnat pe bărbat la opt luni de închisoare cu suspendare și 1.000 de euro amendă pentru fals în documente și defăimare.

×
Subiecte în articol: pensionar
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close