Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist a fost grav rănit în timp ce urmărea Bentley-ul lui Beniamin Ţânţaş

Un poliţist a fost grav rănit în timp ce urmărea Bentley-ul lui Beniamin Ţânţaş

Un poliţist a fost grav rănit în timp ce urmărea Bentley-ul lui Beniamin Ţânţaş
Sursa foto: Foto: videonews.ro
19 Iul 2011   •   17:00

Un poliţist de la Rutieră ar putea rămâne paralizat după ce a fost grav rănit într-un accident în timp ce urmărea maşina lui Beniamin Ţânţaş, fiul omului de afaceri Vasile Ţânţaş. Benny Ţânţaş s-a făcut remarcat în urmă cu două luni, când şi-a etalat Bentley-ul alb chiar la congresul PD-L.

Beniamin Ţânţaş era împreună cu iubita sa Natalia Mateuţ şi se întorceau în Bucureşti după un sejur pe litoral. După mai multe depăşiri neregulamentare, un poliţist de la Rutieră l-a somat să oprească, însă Ţânţaş a mers mai departe.

Agentul a pornit în urmărire cu motocicleta şi, pentru că drumul era aglomerat, a intrat pe contrasens pentru a-l prinde pe Ţânţaş din urmă. Nu a mai avut timp să evite o maşină care circula regulamentar şi s-a izbit frontal.

Poliţistul a suferit numeroase fracturi, iar medicii de la Spitalul Floreasca fac acum eforturi pentru a-l salva de paralizie.

Beniamin nu este singurul fiu al lui Vasile Ţânţaş care a fost implicat într-un accident rutier. Fratele său, Darius, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după ce în decembrie 2008, a condus beat şi a lovit o altă maşină, omorând şoferul acesteia pe loc.

 


×
Subiecte în articol: politist Bentley
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close