Antena 3 Actualitate Un poliţist a fost luat pe capotă de o şoferiţă la trecerea de cale ferată din Pipera (VIDEO)

Un poliţist a fost luat pe capotă de o şoferiţă la trecerea de cale ferată din Pipera (VIDEO)

06 Sep 2010   •   20:06
Un poliţist a fost luat pe capotă de o şoferiţă la trecerea de cale ferată din Pipera (VIDEO)

Scene de cascadorii râsului în comuna Pipera din Ilfov. O femeie care nu a avut răbdare şi a depăşit toată coloana de maşini oprită la trecerea de calea ferată, nu a putut fi oprită cu una cu două de poliţişti. Femeia a fost atât de îndârjită încât l-a luat un agent pe capotă, sub ochii trecătorilor, dar şi a copilului care se afla în maşină. Şi era cât pe ce să fie linşată de martorii care au văzut toată scena. Mai grav este că în maşină femeia avea şi un copil.

Scena a avut loc sâmbătă dimineaţă, la doi paşi de trecerea de cale ferată din Pipera. Femeia se grăbea atât de tare încât i-a sfidat pe toţi şoferii care aşteptau în coloană. Un poliţist i-a făcut semn să oprească, dar n-a fost chip.

?Am mers la geam dupa ce i-am facut semnal de oprire şi i-am solicitat documentele. A închis geamul şi, ca şi cum nu aş fi acolo, a încercat să plece?, a spus poliţistul implicat în incident.

Aşa că şoferiţa l-a dus pe capotă câţiva metri spre uimirea tuturor celor prezenţi.

?M-a acroşat cu maşina, am căzut pe capotă, am prins cu mana parbrizul, a traversat calea ferată cu mine pe maşină?, povesteşte poliţistul.

De abia după ce poliţistul a luat atitudine, femeia s-a oprit. ?Am scos arma ca să-i sparg geamul. Trebuia să fac ceva să o opresc?. Apoi, femeia a început să ţipe.

Poliţistul a chemat ajutoare şi de abia aşa spiritele s-au mai liniştit. Femeia a primit 240 de lei amendă şi a rămas fără permis.

Observator

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close