Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist de frontieră şi-a bătut un coleg de la Rutieră. Incidentul s-a soldat cu dosare penale

Un poliţist de frontieră şi-a bătut un coleg de la Rutieră. Incidentul s-a soldat cu dosare penale

Un poliţist de frontieră şi-a bătut un coleg de la Rutieră. Incidentul s-a soldat cu dosare penale
Sursa foto: Foto: newsbucovina.ro
de M.Z.    |    28 Iun 2012   •   23:36

Alcoolul l-a tranformat pe un poliţist de frotieră din Tulcea din om al legii în infractor. Bărbatul şi-a bătut un coleg de la Poliţia Rurală, care oprise maşina pe care prietenul poliţistului de fontieră o conducea băut.

Incidentul a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 4, când poliţistul de frontieră şi un prieten se întorceau cu maşina spre casă, după ce chefuiseră. Maşina lor mergea aproape în zig-zag, ceea ce a atras atenţia unei patrule de poliţie. Oamenii legii i-au făcut semn şoferului să tragă pe dreapta, dar acesta şi-a continuat drumul.

Conducătorul auto a oprit abia după o urmărire de doi kilometri, prin comuna Somova. Şoferul, băut dealtfel, a fost foarte deranjat că a fost rugat să se legitimeze. A coborât din maşină şi a sărit să-l bată pe poliţist. Imediat, de pe scaunul din dreapta a coborât şi angajatul Gărzii de Coastă Tulcea care a început şi el să-l lovească pe poliţist.

Oamenii din zonă au sunat la 112. Poliţistul atacat a ajuns la spital, iar cei doi agresori s-au ales cu dosar penal pentru ultraj.




×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close