Antena 3 CNN Actualitate Un profesor de fizică din Iaşi a fost concediat, după ce a sărutat şi pipăit o elevă

Un profesor de fizică din Iaşi a fost concediat, după ce a sărutat şi pipăit o elevă

Un profesor de fizică din Iaşi a fost concediat, după ce a sărutat şi pipăit o elevă
Sursa foto: eleva
15 Ian 2010   •   16:30

Un profesor de fizică dintr-o comună ieşeană a fost concediat şi s-a ales cu dosar penal, după ce a sărutat şi pipăit o elevă în vârstă de 14 ani, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc în luna decembrie şi a fost raportat autorităţilor de către părinţii adolescentei. În urma plăgerii, lui Gheorghe Marian, profesor de fizică la şcoala din comuna ieşeană Probota, i s-a desfăcut contractul de muncă.

"Şcoala din Probota a făcut o anchetă şi a decis desfacerea contractului de muncă. Profesorul predă şi la şcoala din localitatea Cîrniceni. Dacă instanţa va decide că este vinovat, atunci i se va desface şi contractul de muncă pe care care îl are la unitatea respectivă", a afirmat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Liliana Romaniuc.

De asemenea, poliţiştii au început o anchetă în acest caz. "Există o plângere depusă pe numele profesorului Gheorghe Marian. Părinţii fetei susţin că profesorul ar fi făcut avansuri sexuale fiicei lor în cursul lunii decembrie, toate acestea petrecându-se în incinta şcolii. Noi am început verificările?,susţine şeful postului de poliţie din comuna Probota, Iulian Boureanu.

Profesorul de fizică nu a dorit să facă nici o declaraţie presei, însă poliţiştii spun că în declaraţia dată în faţa lor, cadrul didactic îşi susţine nevinovăţia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: eleva profesor Iași Politie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close