Antena 3 CNN Actualitate Un poliţist a dezumflat roţile unei dube blocate într-un pasaj, în Cluj

Un poliţist a dezumflat roţile unei dube blocate într-un pasaj, în Cluj

Un şofer din cluj, aflat la volanul unei dube, nu şi-a dat seama că înălţimea maşinii sale este prea mare pentru a trece pe sub un pasaj. Când a intrat pe sub grinda din beton, duba a rămas blocată, iar şoferul a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Un poliţist a dezumflat roţile unei dube blocate într-un pasaj, în Cluj
Sursa foto: foto: Facebook/IPJ Cluj
de Cristi Popovici    |    17 Sep 2020   •   15:25

"Un conducător auto a căzut în această dimineață proba ... estimării", au scris pe Facebook poliţiştii clujeni, amuzaţi de felul în care şoferul a ajuns cu duba sa. Maşina a rămas blocată între tavanul unui pasaj şi asflat, după ce şoferul a ignorat indicatorul care arăta că înălţimea maximă admisă este de 2,15 metri.

"Nerespectând indicatorul rutier, a subestimat înălțimea autovehiculului și a rămas... restant, pentru câteva momente. Polițiștii Biroului Rutier Cluj l-au ajutat de această dată să iasă din încurcătură, însă astfel de evenimente pot avea consecințe grave! Atenție la restricțiile privind înălțimea vehiculului!", scriu poliţiştii pe pagina de Facebook a IPJ Cluj.

Ideea poliţiştilor de a scoate duba de sub pasaj a fost pe cât de simplă, pe atât de utilă. Agenţii au desumflat cauciucurile dubei, astfel încât şoferul a putut să dea maşina înapoi, fără să o distrugă.

Incidentul a fost comentat cu ironie pe Facebook: "Aşa imi desumfla si mie rotile, nenea politist, cand ma prindea cu bicicleta pe stradă" - este unul din comentariile postate.

×
Subiecte în articol: Cluj
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close