Antena 3 CNN Actualitate Un vasluian şi-a ucis soţia sugrumând-o cu o curea, după care s-a denunţat la Poliţie

Un vasluian şi-a ucis soţia sugrumând-o cu o curea, după care s-a denunţat la Poliţie

Un vasluian şi-a ucis soţia sugrumând-o cu o curea, după care s-a denunţat la Poliţie
Sursa foto: foto: Intact Images
04 Noi 2013   •   21:53

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea vasluiană Perieni şi-a ucis soţia sugrumând-o cu o curea de la pantaloni, conform MEDIAFAX.

Toate acestea au fost din cauza geloziei, după care a mers pe jos câţiva kilometri până în municipiul Bârlad, unde s-a denunţat la Poliţie.
   
Potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori, presupusa crimă s-a petrecut în locuinţa celor doi soţi din localitatea Perieni, în urma unui scandal izbucnit între aceştia pe fondul geloziei bãrbatului.

După ce a lovit-o de mai multe ori, vasluianul şi-a scos cureaua de la pantaloni şi, după ce a înfăşurat-o în jurul gâtului soţiei, a strâns-o pânã când femeia şi-a dat ultima suflare, susţin anchetatorii.
   
Ulterior, Simion Postolache, soţul gelos, a lăsat cadavrul soţiei în casă şi a pornit pe jos spre municipiul Bârlad, unde s-a denunţat la Poliþie.
   
"În urma audierilor, bărbatul a recunoscut că şi-a sugrumat soţia, după ce s-a supărat pe aceasta. În aceste condiţii, autorul va fi cercetat pentru omor calificat", a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Vasile Şelaru.
   
Organele de anchetă urmează să emită o ordonanţă de reţinere pe numele lui Sorin Postalache, iar apoi bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close