Vaccinul împotriva Covid-19, dezvoltat de China, va fi distribuit în toată lumea. Când va fi gata

07 Iun 2020   •   11:58
Vaccinul împotriva Covid-19, dezvoltat de China, va fi distribuit în toată lumea. Când va fi gata Hepta

China va face vaccinul împotriva noului coronavirus un „bun comun” la nivel global în momentul când dezvoltarea sa va fi finalizată, relatează Reuters.

China va face vaccinul împotriva noului coronavirus un bun comun la nivel global în momentul când dezvoltarea sa va fi finalizată, relatează Reuters.

Într-o conferinţă de presă susţinută duminică Ministrul Tehnologiei şi Ştiinţei din China a precizat că ţara sa doreşte o creştere a cooperării internaţionale în cazul dezvoltării unui vaccin.

China va face vaccinul „un bun public global” când va fi gata, a precizat Wang Zhigang în cadrul conferinţei suţinute la Beijing.

Cel puțin cinci vaccinuri împotriva Covid-19, dezvoltate în SUA au fost deja testate pe oameni în China. Compania chineză Sinovac Biotech a început deja studiile clinice și a raportat „o bună siguranță și eficacitate” a vaccinului.

În China au fost confirmate astăzi 6 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numărul total conform autorităţilor este de 83.036 de infectări şi 4634 de decese.

Parteneri
sati
x close