Antena 3 CNN Actualitate Vară în noiembrie: Temperaturi de 28 grade Celsius. Vezi prognoza pe următoarele trei luni

Vară în noiembrie: Temperaturi de 28 grade Celsius. Vezi prognoza pe următoarele trei luni

Vară în noiembrie: Temperaturi de 28 grade Celsius. Vezi prognoza pe următoarele trei luni
01 Noi 2008   •   18:25

Prima zi de noiembrie n-a adus frigul de sfârşit de toamnă, ci vremea caldă de astă-vară. Sâmbătă temperaturile s-au ridicat chiar şi până la 28 de grade Celsius. Cel mai cald a fost la Feteşti, dar au fost temperaturi de peste 20 de grade în toată ţara. Pe litoral s-au înregistrat 22 de grade, iar apa mării a avut 15 grade, numai bună de o baie pentru cei mai rezistenţi.
Meteorologii au anunţat şi prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Astfel, în noiembrie cele mai mari valori de temperatura vor depăşi 20°C în primele zile ale lunii. În zonele nordice şi centrale temperaturile minime pot coborî sub -5°C. Temporar precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, mai ales în partea a doua a lunii.
Şi în decembrie vom avea parte de temperaturi destul de ridicate, mai ales în sud, 10°C. În nopţile cele mai reci, mercurul va putea arăta însă -15°C, în depresiunile ţării. În ianuarie temperaturile vor fi destul de ridicate pentru o lună de iarnă, cu maxime de 10 grade Celsius. La cealată extremă, pe timpul nopţii temperaturile vor arăta şi -20 de grade. Va ninge mult mai ales în vestul, centrul şi nordul ţării.

Antena 3

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close