Antena 3 CNN Actualitate El este Vasile, polițistul care a salvat o fetiță de la moarte: ”Ai respectul colegilor din Iași!”

El este Vasile, polițistul care a salvat o fetiță de la moarte: ”Ai respectul colegilor din Iași!”

Vasile, un poliţist din Iaşi, a salvat de la moarte o fetiţă în prima zi din an, chiar de Sfântul Vasile. Poliţistul a resuscitat-o pe copilă, iar aceasta a început să respire din nou.

El este Vasile, polițistul care a salvat o fetiță de la moarte: ”Ai respectul colegilor din Iași!”
Sursa foto: Facebook | Politia Romana
de Alexandra Cojoianu    |    03 Ian 2023   •   19:19

Poliția Română a postat pe pagina oficială de Faceboojk a instituției un mesaj de ”La mulți ani” pentru unul dintre angajații săi, în care l-au felicitat pentru ultimul său act de eroism.

De asemenea, instituția publică a povestit evenimentul și i-a felicitat cunoștiințele de acordare a primului ajutor.

”Hai Vasile, cu tupeu, doar ești erou!

O zi liniștită, împreună cu câțiva prieteni și copiii acestora, avea să aibă o întorsătură. Uneia dintre fetițele invitaților i s-a făcut rău și a regurgitat, înecându-se. Vasile a intervenit ca un profesionist, punând în valoare know-how-ul despre acordarea primului ajutor. A așezat-o pe cea mică într-o poziție de siguranță și a început manevrele de resuscitare, prin masaj toracic.

Fetița și-a revenit, a început să respire normal, iar, la câteva momente după, a fost preluată de cadrele medicale, pentru mai multe investigații. Vasile, Vasile, cum ai început tu noul an!?

Ai respectul colegilor din Iași, al nostru, al tuturor! La mulți ani!! #PolițiaRomână”, a transmis Poliția Română pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Iași Poliția Română
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close